sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Ehkä vähemmän onkin enemmän

Suhde-elämäni ja ennen kaikkea ajatukseni, asenteeni ja ihanteeni siihen liittyen ovat olleet kovassa myllerryksessä kesän ja syksyn ajan. Olen katsonut peiliin, pohtinut lapsuuttani ja siellä koettujen asioiden vaikutusta valintoihini vanhemmalla iällä. Olen mielestäni löytänyt loogisia syy- seuraussuhteita monille asioille ja muun muassa sille miksi päädyin suhteeseen psyykkisesti epävakaan ihmisen kanssa. Olen päättänyt tästä eteenpäin valita toisin. Ja nimenomaan valita tietoisesti yrittäen heikentää alitajunnan mahtia valinnoissani.

Olen alkanut haluamaan yhtä parisuhdetta. Monogamista, vaikka vähän tylsää, mutta ennen kaikkea turvallista ja kestävää suhdetta. Joustavuuteni ja avoimuuteni tuskin katoavat mihinkään, mutta niitä voi hyödyntää elämässä monella tavalla ja juuri nyt en ole kiinnostunut käyttämään voimavarojani poikkeuksellisen monimutkaisiin suhdekuvioihin. Käytän sen energian johonkin muuhun.

Vähensin deittailua ja kun reilu kuukausi sitten tapasin erään hurmaavan ja kiltin miehen, päätin että tapailen vain häntä ja katson tämän ihan rauhassa loppuun asti. Keskityn kerrankin yhteen asiaan kerrallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti